Uitgeverij Nadorst

Nieuws

5.1.22: Presentatie Het Firmament Tussendoor

05/12/21

Op de vijfde dag van het nieuwe jaar presenteert Uitgeverij Nadorst het poëziedebuut van acteur en film- en theatermaker Ferdy Karto, Het Firmament Tussendoor. De dichtbundel zal feestelijk ten doop worden gehouden in Museum Sophiahof in Den Haag. Hier kunnen nog tickets gereserveerd worden voor dit festijn.

De poëzie van Ferdy Karto zit, in de woorden van één lezer, ‘vol moeiteloze trapezesprongen tussen groots en klein’. Het Firmament Tussendoor speelt begeesterd met betekenis en klank en met de mogelijkheden van de taal om te onthullen en te verhullen. Op 5 januari aanstaande willen we Karto’s debuutbundel ten doop houden tijdens een feestelijke bijeenkomst in Museum Sophiahof in Den Haag. De presentatie zal opgeluisterd worden door optredens van Roberta Petzold, Gerard van Hameren en Joram Peeters. Uiteraard zal Ferdy Karto ook voordragen uit zijn nieuwe bundel.

Vanwege de covidrestricties beginnen de festiviteiten al om 14:00. Toegangskaarten kun je hier bestellen voor de gereduceerde prijs van 5 euro. Kun je niet aanwezig zijn bij de presentatie? Reserveer je exemplaar van Het Firmament Tussendoor dan alvast hier. De bundel verschijnt in een beperkte oplage van zeventig exemplaren.