Uitgeverij Nadorst

Eendagsvliegreeks

De Eendagsvliegreeks bracht van 2010 tot 2017 poëzie & proza van bekende, maar vooral ook onbekende Nederlandstalige auteurs, in een eenmalige oplage van slechts vijftig genummerde exemplaren. Afgedrukt op lompenhoudend Zerkall Bütten papier en met de hand gebonden. Lees meer over de Eendagsvliegreeks in het Eendagsvliegpamflet.

 • omslag Islam

  Islam

  door Mohammed Al-Mansoer

  Eendagsvliegreeks #7. In vijftien gedichten combineert Mohammed Al-Mansoer thema's uit de klassieke islamitische liefdesmystiek met poëzie over de liefde in het Rotterdam van vandaag.

   18,00
  lees verder →
  uitverkocht
 • Ménage à deux

  door Benne van der Velde

  Eendagsvliegreeks # 6. In twaalf gedichten brengt Benne van der Velde een openhartige hommage aan de liefde tussen man en vrouw zoals die écht is. Van kersverse passie tot bezonken genegenheid, van eerste ruzie tot eerste kind.

   11,00
  lees verder →
  uitverkocht
 • 13

  door Daniël Dee

  Eendagsvliegreeks # 5. Dertien gedichten van de hand van Daniël Dee over liefde, drank, seks, vaderschap & verdommenis.

   11,00
  lees verder →
  uitverkocht
 • Bladzijden uit een notitieboekje op een bankje in het park gevonden

  Eendagsvliegreeks # 4. Twaalf teksten uit een oud schoolschrift dat door een anoniem auteur achtergelaten werd op een bankje in de botanische tuinen van de Universiteit Utrecht.

   11,00
  lees verder →
  uitverkocht
 • Fuck maar mooi

  door Martin Berghoef

  Eendagsvliegreeks # 3. In veertien gedichten vertelt Martin Berghoef over de liefde, het meisje, de plakkerige dansvloer in de discotheek & jong zijn in Hoogezand-Sappemeer.

   11,00
  lees verder →
  uitverkocht
 • Drinkgedichten

  door Sylvia Hubers

  Eendagsvliegreeks # 2. In vijftien roesopwekkende gedichten bezingt Sylvia Hubers de drank, het drinken & het dronken zijn. Maar ook de kater die onvermijdelijk volgt & de nadorst die ons nooit verlaat.

   10,00
  lees verder →
  uitverkocht
 • Berg baart muis

  door Stephan Vollenberg

  Eendagsvliegreeks # 1. Elf pregnante gedichten over de dingen die er echt toe doen in het leven, zoals god, leegte, oneindigheid, de hond in de wolken & het paasei in jezelf.

   11,00
  lees verder →
  uitverkocht