Uitgeverij Nadorst

Nederlandse literatuur

Uitgeverij Nadorst begon haar bestaan met het uitgeven van poezië & proza ‘recht van de frontlijn van de letteren’ (zoals de website destijds vermeldde). Incidenteel blijven we onze bakermat nog trouw met bijzondere uitgaven van een select groepje auteurs. Voor iedereen die voorbij wil gaan aan hypes en iets anders zoekt dan massageproduceerde paperbacks!

 • Het Firmament Tussendoor

  Het Firmament Tussendoor

  door Ferdy Karto

  Debuterend dichter Karto speelt met de mogelijkheden van de taal om te onthullen en te verhullen. In zijn worsteling om ervaringen in woorden te vangen raakt hij soms aan het numineuze, om een moment later in een tomeloze speelsheid te vervallen. Maar misschien is dat eigenlijk wel hetzelfde…

   17,50
  lees verder →
  uitverkocht
 • Ruben van Luijk - He boek van de mooie dingen

  Het boek van de mooie dingen

  door Ruben van Luijk

  Ruben van Luijks miniatuurencyclopedie van het geluk vertelt in 25 poëtische lemma’s over de dingen die het leven mooi maken. Een aanrader voor gelukkige zowel als ongelukkige lezers – en voor iedereen daar tussenin.

   10,00
  lees verder →
  In winkelmand
 • Het lelijke meisje

  door Ruben van Luijk

  Knullige romantiek, overvloedige seks, onoplosbare dilemma’s & paaltjesroutewandelingen: dat zijn de trefwoorden van deze tragikomische liefdesgeschiedenis. Vintage van Luijk!

   15,00
  lees verder →
  uitverkocht
 • Groen

  door Ruben van Luijk

  Humoristisch & ontroerend debuut over de verboden liefde van een gereformeerde jongen voor het mooiste meisje van de bijbelstudiegroep.

  een bij voorbaat geruchtmakende debuutroman
  nationaleboekenblog.nl

   10,00
  lees verder →
  uitverkocht
 • The Greatest of the Biggest

  door kO nOrderisk

  ‘The Greatest of the Biggest’ is het verfrissende Rotterdams debuut met een rauw randje van dichter & kunstenaar kO nOrderisk.

   7,50
  lees verder →
  uitverkocht