Uitgeverij Nadorst

Wie wij zijn

Uitgeverij Nadorst brengt uitgaven op het gebied van kunst & literatuur waaraan andere uitgevers zich niet willen wagen. Opgericht in 2009 op initiatief van drie jonge Rotterdammers wordt zij tegenwoordig voortgezet door Ruben van Luijk. De uitgeverij concentreert zich sinds 2019 vooral op publicaties met analoge fotografie.

Uitgeverij Nadorst maakt boeken met hart voor kunst & literatuur, maar ook voor mens & leefwereld. Daarom staat duurzaamheid bij al onze uitgaven hoog in het vaandel en worden onze boeken zoveel mogelijk op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Bekijk hier een overzicht van partnerorganisaties en -bedrijven die ons helpen dit mogelijk te maken.

Uitgeverij Nadorst is een non-profit initiatief van Stichting Nadorst. Onze uitgaven zijn verkrijgbaar via onze website en te bestellen bij de boekhandel. Bekijk je onze boeken liever eerst even in het echt? Dat kan onder andere bij Walgenbach Art & Books, Gouwstraat 15 te Rotterdam. Zeeuwse en Vlaamse boekliefhebbers kunnen de uitgaven uit ons regulier fonds ook aanschaffen bij boekhandel Duo Duo Boek en Beeld, Molenstraat 16 te Groede.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier. Bestellingen op deze website worden binnen een week verzonden, doorgaans met PostNL.

Anderen over Uitgeverij Nadorst:

Three brave men …. in the middle of the swaying tides of literature
Elfie Tromp op Labkultur

Wat heerlijk dat er in deze tijd van DWDD en aandachtseconomie en doemnieuws en kaalslag en bullshit mensen zijn die besluiten dat boeken maken het belangrijkste is dat er bestaat.
Bouke Vlierhuis op Hanta

een belangrijk tegenwicht tegenover het geweld van het massa-aanbod
John Zwart op Hernehim

Ja, ik word graag op de hoogte gehouden van nieuwe uitgaven & activiteiten van Nadorst.